Podium JIN Sessies: De Raad van Toezicht


Event Details


Muzikaal vuurwerk met De Raad van Toezicht

Een speciale Raad Sessie bij Podium JIN! Wees er snel bij, want de voorgaande edities raakten snel uitverkocht! De Raad speelt bij Podium JIN in haar ijzersterke nieuwe bezetting als opmaat voor hun landelijke tour!

De Raad van Toezicht brak door in 2016 met optredens op belangrijke festivals als Amersfoort Jazz,  Jazz in Duketown, Jazz International Rotterdam en het North Sea Jazz Festival. De Raad overdonderde zowel pop Рals jazzpubliek met hun energieke liveshow.

In 2017 verscheen hun debuutalbum “De Raad”, gevolgd door een uitgebreide club- en festivaltour met optredens op onder andere Transition, Paradox, Noorderslag en So What’s Next. Ook werd de band opgepikt door De Wereld Draait Door. Hier is De Raad van Toezicht ¬†inmiddels min of meer de vaste huisband aangaande jazzitems.

2018 was een topjaar voor De Raad van Toezicht. Na het succes van hun debuutalbum lanceerde de band hun tweede album “84”. Tevens het startpunt voor een uitgebreide tour met concerten in onder meer LantaarnVenster, Hilverjazz, Tivoli Vredenburg, Stranger Than Paranoia en een uitverkocht BimHuis!

Met een brutale sound, een levendige mix van stijlen, ijzersterke composities en een nieuwe all-star line up, bewijst De Raad een live sensatie te zijn in de wereld van jazz en pop.

Bezetting

Dirk de Nijs (drums)
Jesse Schilderink (tenorsax)
Michiel Stekelenburg (gitaar)
Sam Thomas (trombone)
Teun Creemers (bas)
Tom Ridderbeekx (trompet)
Victor Weigand (toetsen)
Yoran Aarsen (altsax)
Yannick van ter Beek (percussie)

Muziek

“84” album trailer

De Raad van Toezicht live bij De Wereld Draait Door!

Album “84”

https://soundcloud.com/de-raad-van-toezicht/sets/84-de-raad-van-toezicht/s-Dp1W0

www.deraadvantoezicht.nl

 

Locatie:  Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

Zaal open: 20.00

Aanvang:  20.30

Kaarten in voorverkoop: ‚ā¨ 9,00 en studenten/jongeren tot 26 jaar ‚ā¨ 6,00. (excl. ‚ā¨ 0,79 servicekosten) https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/de-raad-van-toezicht-jin-sessies-11-09-2019

Kaarten avondkassa: ‚ā¨ 10,00 en ‚ā¨ 7,00