Concertaankondigingen


 
woensdag 25 nov 2020
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
Tineke Postma: FreyaOp 25 november presenteert Tineke Postma haar nieuwste album Freya (2020 Edition Records)

Freya is het zevende album van de Nederlandse saxofoniste Tineke Postma dat uitkwam tijdens de Corona lockdown. De tour werd gecanceld maar gelukkig hebben we een nieuwe datum gevonden.

Tineke Postma is een internationaal hoog gewaardeerde jazzmuzikant; zij is een van de weinige Europeanen die voorkomt in de polls van jazzmagazine Downbeat en in 2015 won zij de Buma Boy Edgar Prijs. Binnen de Boy Edgar tour was zij in 2016 al te gast bij Podium JIN voor een geweldig concert met Sonic Halo .

Lees meer

donderdag 24 dec 2020
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
Stranger Than Paranoia: van Kemenade/Budha Building + ICP Orchestra

Festival Stranger Than Paranoia beleeft dit jaar de 28ste editie en is inmiddels al voor 6e keer te gast bij Podium JIN. Vanwege de coronabeperkingen is het festival dit jaar iets kleiner van opzet. Zo vinden er niet drie, maar twee concerten op een avond plaats. Aan kwaliteit heeft Stranger than Paranoia echter niets ingeboet! Naast een optreden van het legendarische ICP Orkest een optreden van saxofonist Paul van Kemenade/Budha building

Paul van Kemenade/Budha Building (a.k.a. Hans Timmermans)Lees meer

woensdag 20 jan 2021
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
Ingen Navn Trio EP release concert + Live paintingEen avond vol muziek, kleuren en magieDe naam "Ingen Navn" betekent "geen naam" in het Noors. De leden willen hun muziek niet in hokjesstoppen, omdat de betekenis van dit trio voor hen is om vrij te zijn om te uiten wat ze voelen en niet beperkt te worden door verwachtingen, regels en constructies.

De composities van de saxophoniste Inga Rothammel zijn energiek en dynamisch en stuiteren met speels gemak door stijlen, van dromerig en minimalistisch tot vrij en wild, en terug.

Lees meer

Voor alle concerten, ga naar de Concertagenda