Concertaankondigingen


 
woensdag 08 apr 2020
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
AFGELAST Keep An Eye, The Tour: Tijs Klaassen Quintet

Young Vip Tour wordt: Keep An Eye: The Tour.

Keep An Eye The Tour presenteert de toppers van de toekomst

Keep An Eye The Records helpt beginnende bands en solisten bij hun start in de muziekwereld.  Afgestudeerde Nederlandse Conservatoria muzikanten kunnen binnen Keep An Eye The Records een volledig gefinancierde CD-productie winnen. Met The Records on Tour wordt het geheel uitgebreid met een tour langs een aantal Nederlandse podia.

Lees meer

woensdag 22 apr 2020
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
Pierre Courbois 80! 3GEN3, Courbois-Somers- Courbois, COURHOF, Polo de Haas, +...- AFGELAST - Jazzdrummer, componist en bandleider Pierre Courbois  is sinds jaar en dag één van de vaandeldragers van de Nederlandse jazz, met zowel nationale als internationale erkenning. Hij behoort tot de grondleggers van de Nederlandse en Europese jazz. Hij heeft samengewerkt met tal van toonaangevende musici waaronder Willem Breuker, Eric Dolphy, Ben Webster, Peter Brötzmann, Joachim Kühn, Jasper van ‘t Hof, Jeanne Lee, Gunter Hampel, Jan Akkerman, Bud Powell, Jean-Luc Ponty, Don Byas, Stan Getz, Mal Waldron, Polo de Haas en Gary Peacock.23 April wordt Pierre Courbois 80 jaar, een goede reden voor een speciale avond om dit te vieren! Aan de vooravond van zijn 80e verjaardag organiseert podium JIN dan ook een muzikaal feest rondom de meesterdrummer en componist.  Een afwisselende avond waarin de veelzijdigheid van Pierre Courbois naar voren komt:

woensdag 29 apr 2020
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
Jasper Blom Quartet ft. Pablo Held (Boy Edgar Prijs Tour)

 - AFGELAST -  Op 4 december 2019 ontving saxofonist en componist Jasper Blom de Buma Boy Edgar Prijs, de belangrijkste prijs van Nederland op het gebied van jazz en geïmproviseerde muziek. In 2020 volgt de Buma Boy Edgar Prijs Tournee van Jasper Blom. Vanavond presenteert hij het Jasper Blom Quartet met als speciale gast Pablo Held.

Lees meer

Voor alle concerten, ga naar de Concertagenda