Concertaankondigingen


 
vrijdag 14 aug 2020
Thieme Loods, Leemptstraat 34 Nijmegen
Daniel van der Duim/Michiel Braam: Open PinturesIn samenwerking met Thieme Loods en Podium JIN presenteert Daniël van Der Duim twee bijzondere concert avonden onder de naam:  Open Pintures.

Nijmeegse pianist Daniël van Der Duim maakt de laatste jaren naam met zijn Doppler Trio:  een Duits/Nederlandse samenwerking met een verfrissende kijk op de huidige geïmproviseerde muziek. Het Doppler Trio was onlangs nog te zien bij Mondriaan Festival, Jazz International Rotterdam en Jazz International Nijmegen. Nu presenteert hij een bijzondere reeks duo concerten: Open Pintures.

Open Pintures is een vervolg op zijn masterstudie waar hij op zoek ging naar de mogelijkheden/grenzen van de vleugel middels het gebruik van elektronica. Binnen Open Pintures gaat Daniel een dialoog aan met Michiel Braam en Élénie Wagner. Twee Muzikanten komend uit diverse muzikale richtingen, een bijzondere serie waarbinnen ontmoeting, communicatie en improvisatie centraal staan.

Lees meer

zaterdag 29 aug 2020
Thieme Loods, Leemptstraat 34 Nijmegen
Open Pintures # 2 Daniel vander Duim/Elenie Wagner

 

Lees meer

woensdag 16 sep 2020
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
Yuri Honing Acoustic Quartet: BlueBeard

 Yuri Honing komt met zijn Acoustic Quartet naar Podium JIN! Na “Desire” (2015) en “Goldbrun” (2017), beiden met Edison onderscheiden, presenteert hij vanavond “Bluebeard”. Bluebeard is geïnspireerd op het 300 jaar oude Franse sprookje ‘Barbe Blue’ . In dit nieuw album presenteert Honing nieuwe composities  gekoppeld aan poëzie. Het resultaat is een nieuwe stap voorwaarts voor zijn Acoustic Quartet.

Lees meer

Voor alle concerten, ga naar de Concertagenda