Concertaankondigingen


 
woensdag 11 dec 2019
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
B.O.A.T. (Bureau Of Atomic Tourism)

Het allerstrafste van The New Wave of Belgian Jazz: B.O.A.T.The Bureau of Atomic Tourism (B.O.A.T) is de internationale supergroep van drummer Teun Verbruggen, gekend van Flath Earth Society.  B.O.A.T. is wat je noemt een All Star formatie met de Noorse Bassist Ingebrigt Haker Flaten (The Thing) de Zweedse trompettist Mangus Broo (Atomic en Angles 9) de Amerikaanse saxofonist Jon Irabagon (Mostly Other People do the Killing) en keyboard wizard Jozef Dumoulin. De Franse gitarist Julien Desprez is een nieuwkomer. U zag hem misschien al aan het werk met Fire! Orchestra of met Nate Wooley’s Seven Storey Mountain. Voeg daarbij de bandleader Teun verbruggen en je hebt een explosieve mix.

Lees meer

woensdag 18 dec 2019
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
Lizzy OssevoortMuziek is altijd ondenkbaar geweest in het leven van Lizzy. Van het Junior Songfestival, The Voice of Holland in 2013, Conservatorium Jazz Talent Award in 2016 tot een Master Jazz aan The Manhattan School of Music in New York City. Momenteel is Lizzy haar carrière aan het opbouwen als zangeres, pianist en componist.

Samen met haar band uit New York geeft ze in de decembermaand een aantal concerten en op 18 december in Brebl! Een avond vol met eigen composities en arrangementen. Verbinding en liefde staat centraal voor Lizzy, ‘een eenheid vormen met de mensen om me heen’. In november komt Lizzy’s eerste single uit genaamd: ‘What Christmas Really Means’

Bezetting: Lizzy Ossevoort - Zang, Rasmus Sørensen - Piano, Ben Feldman - Bas, Domo Branch - Drums

Lees meer

dinsdag 24 dec 2019
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
Stranger Than Paranoia: Kemenade/Busch + MiXMonk + Son Bent BraamStranger Than Paranoia is een kleinschalig smaak- en spraakmakend festival. Geliefd bij publiek, pers en musici.

Stranger Than Paranoia plaatst al sinds de oprichting in 1993 diverse muziekstijlen op één podium. Het overschrijdt de grenzen van jazz. Elementen uit de klassieke muziek, flamenco vermengt met jazz, avant-gardejazz, van big band tot strijkkwartet, van funk tot impro….. je kunt het allemaal tegenkomen.

Inmiddels is Stranger Than Paranoia een kersttraditie bij Podium JIN. We vieren dit jaar het eerste lustrum. In deze 5e editie daarom een speciaal programma:

Lees meer

Voor alle concerten, ga naar de Concertagenda