Concertaankondigingen


 
woensdag 24 jun 2020
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
Van Vollenhove & Travel SyndicateVan Vollenhoven

De heren van Van Vollenhoven hebben hun sporen in de jazz en aanverwante muziekstijlen ruimschoots verdiend, maar ze hebben nog iets gemeen: hun voornaam. Dat was voor deze rasmuzikanten een mooie aanleiding om de oefenruimte in de duiken. Alle leden namen een paar stukken mee en zo ontstond een boeiend repertoire met veel eigen werk, maar ook composities van o.a. Frank Zappa, Horace Silver en Sonny Rollins.

Na een succesvol debuut op het Easter Jazz festival 2019, is op 24 juni 2020 Brebl aan de beurt. Van Vollenhoven had ook een pianist uitgenodigd met de juiste voornaam. Helaas had hij 24 juni verplichtingen elders. Hij heeft kennis genomen van het repertoire en heeft beloofd ze voor een volgend keer te oefenen, uiteraard in de garage.

Lees meer

woensdag 16 sep 2020
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
Yuri Honing Acoustic Quartet: BlueBeard

 Yuri Honing komt met zijn Acoustic Quartet naar Podium JIN! Na “Desire” (2015) en “Goldbrun” (2017), beiden met Edison onderscheiden, presenteert hij vanavond “Bluebeard”. Bluebeard is geïnspireerd op het 300 jaar oude Franse sprookje ‘Barbe Blue’ . In dit nieuw album presenteert Honing nieuwe composities  gekoppeld aan poëzie. Het resultaat is een nieuwe stap voorwaarts voor zijn Acoustic Quartet.

Lees meer

Voor alle concerten, ga naar de Concertagenda