Concertaankondigingen


 
woensdag 23 sep 2020
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
Daniel van Der Duim : Pintures

Podium JIN Sessies: een serie waarbinnen jonge musici de kans krijgen idee├źn te ontwikkelen.De sessies zijn in 2019 begonnen met De Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht kreeg de kans om te repeteren en nieuw werk te presenteren in een informele setting. Inmiddels is De Raad van Toezicht doorgegroeid naar de top van de Nederlandse Jazz.

Lees meer

woensdag 30 sep 2020
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
Carte Blanche Bo van de Graaf : Cycle

Bo van de Graaf is al meer dan 35 jaar actief met zijn ensemble I Compani; met tientallen albums en meer dan 1200 concerten over de hele wereld.

Podium JIN nodigt dan ook graag Bo van de Graaf uit voor een Carte Blanche concert op woensdag 30 sept getiteld CYCLES. Inspiratiebron voor deze avond is het album Circle Paris Concert (1971) Anthony Braxton, Chick Corea, David Holland en Barry Altschul.

Lees meer

woensdag 14 okt 2020
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
Buma Boy Edgar Prijs: Jasper Blom Quartet + Pablo Held

 Op 4 december ontving saxofonist en componist Jasper Blom de Buma Boy Edgar Prijs 2019, de belangrijkste prijs van Nederland op het gebied van jazz en geïmproviseerde muziek. In 2020 volgt de Buma Boy Edgar Prijs Tournee van Jasper Blom. Vanavond presenteert hij het Jasper Blom Quartet met als speciale gast Pablo Held.

Lees meer

Voor alle concerten, ga naar de Concertagenda