Jazzin; Bo Invites Travel Syndicate/Pebb


Event Details


Travel Syndicate is een band die WorldFunkJazz maakt geïnspireerd op en door plaatsen over de hele wereld. Veel van deze plaatsen hebben ze zelf bezocht, van Parijs tot Hong Kong en van Istanboel tot Vancouver. Ze gebruiken vaak samples en omgevingsgeluiden die zijn opgenomen tijdens deze bezoeken en integreren die in onze muziek. Dan krijg je een groovy cocktail van funk, disco, wereldmuziek en jazz met links en rechts wat invloeden van bijvoorbeeld Deep Forest en Joe Zawinul. Maar kom vooral luisteren, zeker aangezien er vanavond een verstekeling een stuk meereist: Bo van de Graaf!

Travel Syndicate is Pieter Engels: sax, Pieter Klaassen: guitar, Hananja van Marle: bass, Paul Sprang: programming, samples, beats and keys.

PEBB is een onbeschrijflijke combinatie van funk, jazz, soul en whatever de band en het publiek verder leuk vinden. Van New Orleans tot aan Neder-Funk! En speciaal vandaag: Bo van de Graaf!

Met: Michel Kerkhoff: Bas, Marcel Beukeboom: Hammond/piano, Peter Hengst: Drums, Fred Piepenbrock: Gitaar, Pieter Engels: Saxen, Paul Elshout: Trompet, Peter Smaal: Trombone

Website:
www.icompani.nl
www.facebook.com/travelsyndicatemusic
www.thepebb.nl
www.facebook.com/PEBB-265587336898786

Zaal open: 20.00
Aanvang: 20.30
Entree: € 5,00
Kaarten: Verkrijgbaar aan de kassa van Brebl