HEKKING ! / 3 Oever Orkest


Event Details


HEKKING ! met Bo van de Graaf saxofoons en Kees Molhoek piano

Deze 2 musici verenigen veel muzikale werelden. Daar waar Kees het veld van de klassieke muziek, mainstream jazz en pop bestrijkt, voegt Bo er zijn speelse, energieke en melancholische bijdragen aan toe. De muzikale dialogen van deze twee heren zijn energiek en soms nauwelijks te volgen. Regelmatig is sprake van ontsporing, maar wordt altijd de ingeslagen weg weer opgezocht.

Bo van de Graafis ruim 40 jaar actief op de podia en wie zag hem niet met I Compani, Bo’s Art Trio, Reeds & Deeds of Community Art  producties als Claxonconcert of Symphonie Poubelle?

Pianist  Kees Molhoekstudeerde af aan het Arnhems Conservatorium voor piano klassiek én piano jazz/pop en laat sindsdien op verschillende muzikale terreinen van zich horen: Hij speelt in diverse jazz- en popgroepen, is actief als studiomuzikant en als docent piano, bandcoach en coördinator werkzaam bij Huis voor de Kunsten de Lindenberg. Hij won het Haagse Jazzconcours en de Polaroid Jazz Award, was finalist van het prestigieuze Meervaart Jazzconcours, 2e-prijswinnaar van het Breda Jazzconcours en speelde op het North Sea Jazzfestival.

Muziek: http://www.youtube.com/watch?v=XeqX6WUvxKc

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

3 Oever Orkest

Het 3 Oever Orkest, dat bestaat uit professionele musici, is opgericht dit jaar als huisband voor het 3 Oever Festival dat elk jaar het 2eweekend van september plaatsvindt. De muziek kan omschreven worden als een postmoderne mengeling van stukken uit de wereldjazz van de afgelopen 50 jaar, met afwisselend swingende ritmes en meditatieve Oosterse melodieën.

 Bezetting: Eugène Flören – slagwerk, Jacinta Molijn – contrabas, Alexander Caly – toetsen, Ton Janssen – trombone, Pieter Engels – saxen, Majd al Chehayed – trompet, Paul Vlieks – trompet

Website

www.3oeverfestival.nl/nl/programma/293-3-oever-orkest

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Zaal open:20.00

Aanvang:20.30

Entree:€ 10

Kaarten:Verkrijgbaar aan de kassa van Brebl