Got a Match? #5


Event Details


Elke eerste woensdag van de maand vindt in Brebl een spannende ontmoeting plaats tussen vier muzikanten: twee special guests begeleid door een vast ritmekoppel, Bouke Hofma en Marijn van de Ven.

De eerste special guest wijst een tweede aan om die maand mee te spelen. ’s Middags treffen ze elkaar voor het eerst en ’s avonds laten ze horen aan publiek wat ze die middag hebben bedacht… Er is slechts één regel: ‘Al mot ik krupen’ moet ergens in het programma voorkomen. De maand daarop neemt de aangewezen gast weer een nieuwe gast mee. GOT A MATCH? De eerst keer genoten we van Fay Claassen en Karel Boehlee. Karel nam vervolgens Bart Wirtz mee. Bart Wirtz nam de hammondspeler Arno Krijger mee en toen kwam Anton Goudsmit ons verrassen! Welke mystery guest neem Anton dit keer mee?

Anton Goudsmit is een bijzonder creatieve muzikant die zich zo’n beetje met alles wat met jazz te maken heeft ,bezighoudt. Hij is altijd inventief en verbaast elk publiek met zijn originele invallen en grote expressiviteit. Elk concert is een spannende rit voor het publiek, zijn collega’s en zichzelf en zijn MYSTERY GUEST! Never a dull moment met Anton!

Entree: €10,- add, €7,50 vvk