Got a Match?


Event Details


Elke eerste woensdag van de maand vindt in Brebl een spannende ontmoeting plaats tussen vier muzikanten: twee special guests begeleid door een vast ritmekoppel, Bouke Hofma en Marijn van de Ven.

De eerste special guest wijst een tweede aan om die maand mee te spelen. ’s Middags treffen ze elkaar voor het eerst en ’s avonds laten ze horen aan publiek wat ze die middag hebben bedacht… Er is slechts één regel: ‘Al mot ik krupen’ moet ergens in het programma voorkomen. De maand daarop neemt de aangewezen gast weer een nieuwe gast mee. GOT A MATCH?

De eerst keer genoten we van Fay Claassen en Karel Boehlee. Karel nam vervolgens Bart Wirtz mee. Geweldig! Welke mystery guest neemt Bart dit keer mee?

Bart Wirtz is een saxofonist met een flexibele en veelzijdige stijl. Bart maakt al meer dan tien jaar deel uit van het Artvak Saxophone Quartet, speelt in het New Rotterdam Jazz Orchestra en was oprichter en artistiek leider van Monsieur Dubois en The Young Sinatraz (later The Very Next). Hij heeft al verschillende jazzprijzen in de wacht gesleept, waaronder de Edison Jazzism Publieksprijs in 2012