CD Presentatie: Richie Reichgelt Quartet


Event Details


 

27 juni JINJAZZ: Cd presentatie Richie Reichgelt Quartet

Richie Reichgelt presenteert zijn debuutalbum.

Na zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium In Den Haag heft hij zich een tijd in Berlijn gevestigd. Binnen de uitgebreide muziek scène van Berlijn heeft hij zich ontwikkeld tot een veelzijdige gitarist.

Hij heeft samengewerkt met zowel gerenomeerde nationale als internationale musici zoals o.a Eric Vloeimans, Shirma Rouse, Tineke Postma, Fay Claassen, Ntjam Rosie, Kim Hoorweg, Marjorie Barnes, Joseph Bowie, John Ruocco, Eric Ineke, Willie Jones |||, Rob van Bavel, Sazz Leonore, Maarten Hogenhuis, en velen meer.

Richie Reichgelt is door de jaren heen ge√Įnspireerd geraakt door zijn ervaringen met verschillende stijlen uit verschillende projecten en culturen. Hij brengt dit alles nu samen tot een debut album met volledig eigen composities die invloeden van funk, soul, r&b, bebop en dance bevatten. Voor zijn album heeft hij jonge professionele musici¬† uitgenodigd die net als hij zijn opgegroeid met deze stijlen en die daarom zijn passie delen.

Richie deinst niet terug voor dansbare jazz. Op zijn CD staan zijn natuurlijke sound en ritme gevoel centraal wat zorgt voor een frisse mix tussen eigentijdse, dansbare muziek en geraffineerde, tijdloze jazz.

Bezetting: Richie Reichgelt – Gitaar¬†, Timothy Banchet ‚Äď Keys, Dani√ęl Eskens – E-bass, Niek de Bruijn – Drums & Cymbals

 Muziek: https://www.richiereichgelt.com/music

Zaal open: 20.00

Aanvang: 20.30

Entree:¬† ‚ā¨ 10 Studenten/jongeren tot 26 jaar ¬†‚ā¨ 7,50

Ook verkrijgbaar aan de kassa van Brebl