Carte Blanche Bo van de Graaf : Cycle


Event Details


Bo van de Graaf is al meer dan 35 jaar actief met zijn ensemble I Compani; met tientallen albums en meer dan 1200 concerten over de hele wereld.

Podium JIN nodigt dan ook graag Bo van de Graaf uit voor een Carte Blanche concert op woensdag 30 sept getiteld CYCLES. Inspiratiebron voor deze avond is het album Circle Paris Concert (1971) Anthony Braxton, Chick Corea, David Holland en Barry Altschul.

Speciaal voor deze avond heeft Bo van de Graaf een bijzonder ensemble samengesteld bestaande uit Michel Mulder bandoneon & keyboard, Christoph Mac-Carty piano en keyboard, Dion Nijland bas, André Groen drums en mallets en uiteraard Bo van de Graaf saxofoons.

Elke muzikant brengt een idee in voor een deel van het concert. Variërend van een kort thema, een grafische partituur, een gedicht of desnoods een pan soep. Ter plekke wordt door loting de volgorde bepaald en zonder repetitie vooraf uitgevoerd. De experimenteerdrift staat hoog in het vaandel en door de verschillende achtergronden van de musici zal het concert veelkleurig zijn.

Bezetting:
Bo van de Graaf: saxofoons,
Michel Mulder: bandoneon & keyboard,
Christoph Mac-Carty: piano en keyboard,
Dion Nijland: bas,
André Groen: drums en mallets.

Locatie: Podium JIN in Brebl
Zaal open: 20.00
Aanvang: 20.30
Kaarten voorverkoop: € 12,50 en € 10 korting studenten en jongeren tot 26 jaar (excl. € 0,79 service kosten)

www.jinjazz.nl
Kaarten Avondkassa: € 15 en € 12,50

Let op i.v.m. met Covid -19 maatregelen zijn er minder kaarten beschikbaar.
Wij adviseren iedereen kaarten in voorverkoop te kopen om zodoende verzekerd te zijn van een kaartje.

www.jinjazz.nl