Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@DeLindenberg - Corrie en de Grote Brokken

donderdag 29 sep 2011

De Lindenberg Ridderstraat 23 Nijmegen

JINJAZZ@DeLindenberg - Corrie en de Grote Brokken


Corrie van Binsbergen

Corrie en de Grote Brokken telt twaalf kopstukken uit de Nederlandse pop- en jazzwereld en staat voor cross-over in de ware zin des woords: filmische muziek, popsongs, dialogen, gecomponeerde en geïmproviseerde delen. Hilarische intermezzi wisselen elkaar in hoog (en soms laag) tempo af. In 2011 viert Corrie van Binsbergen haar 25 jarig jubileum met het beste van de Grote Brokken en spectaculair nieuw materiaal.

Met Bob Fosko, Wouter Planteijdt, Beatrice van der Poel, Angelo Verploegen, Jasper Blom, Rutger van Otterloo, David Rothschild, Dionys Breukers, Hans Hasebos, Hein Offermans en Arend Niks.

Composities en samenstelling: Corrie van Binsbergen


Get the Flash Player to see this player.foto's

laatste updates

Image
Mudita: Sanne Rambags/Koen Smits/Sjoerd van Eijck

Mudita is een trio in een bijzondere bezetting: Sanne Rambags – zang, Koen Smits – Trompet en Sjoerd van Eijck – Piano. In deze uitzonderlijke bezetting weten zangeres Sanne Rambags, pianist Sjoerd van Eijck en trompettist Koen Smits de rollen van hun instrument op een andere manier te benaderen en op zoek te gaan naar nieuwe klanken. Stilte en intimiteit zijn belangrijke elementen voor hun muziek. Het repertoire dat bestaat uit eigen composities wordt dan ook met veel intentie vertolkt en bewerkt met sfeervolle improvisaties, benaderd vanuit klank. De stukken worden voorzien van zelf geschreven poëzie of al bestaande gedichten van grote schrijvers, die zowel als tekst dienen maar ook gebruikt worden als improvisatie materiaal.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.