Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Agenda

JINJAZZ@Brebl - Phat Cool Big Band ft. Mete Erker

woensdag 21 mrt 2018

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Phat Cool Big Band ft. Mete Erker


Mete Erker

The PCBB is een intens funky, vet groovende én dansbare bigband met als hoofddoel; het voortzetten van de bigband traditie maar dan wel in een hedendaags hip 'Phat en Cool' jasje !!!

Vandaag met special guest: Mete Erker!

Mete Erker is een van de meest originele saxofonisten van Nederland. Hij staat bekend om zijn eigen warme geluid en sterke drive. Zijn expressieve spel wordt gekenmerkt door een combinatie van rauwe energie en lyriek, geïnspireerd door de grote jazztenoren van de jaren 60.

Mete Erker speelde met internationale grootheden als Peter Erskine, David Liebman, Dudu Ndiaye Rose en Winston Mankunku, en draait hij al jaren mee in de top van de Nederlandse scene: van New Cool Collective tot Conny Jansen Danst, van Beef tot ensemble Asko|Schönberg. Daarnaast is hij mede drijvende kracht achter Estafest!, Artvark Saxophone Quartet en leidt hij het Mete Erker Trio.

Bezetting:
Saxen
: Marius Trapp, Michael Saedt, Max Schurakowski,Rob Tweehuysen, Rob Strick Trompetten: 
Rob van Huizen, Gert Jan Vissers, ,Hans Klave, Hans Smits
Trombones: 
Frans Heeremans, Hiddo Born, Simon Stiller, Erik Jansen 
Ritmesectie: Luuk Stap (Bass) , Oscar Reyers (Gitaar), Max Hering (Drums), Philipp Ruttgers, (toetsen) Niek Meijer (Percussie) Zang: 
Tirsa Guelen

Website:
www.phatcoolbigband.nl
www.facebook.com/PhatCoolBigband
www.mete.nl

Muziek: Jazzy/Funky/Goovy/R&BDeuren open: 20u00
Aanvang: 20u30
Entree: tba
Kaarten: Verkrijgbaar aan de kassa.

laatste updates

Image
Doppler Trio + Triple Jump + Montis/Goudsmit/Directie

JIN neemt weer deel aan Easter Jazz met een afwisselend programma: Doppler Trio, Triple Jump; een nieuw kwartet met Michiel Braam, Dirk-Peter Kölsch, Pieter Douma en Jörg Lehnardt. De avond wordt knallend afgesloten met  Montis/Goudsmit/Directie. 

Een afwisselend programma dat geheel past in de lijn van JIN met elke woensdag jazz in Brebl! Nu Tijdens Easter Jazz een knallend programma in Trianon!

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.