Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Agenda

JINJAZZ@Brebl - VLEK! “Music On The Far Side Of The Moon”

woensdag 14 mrt 2018

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - VLEK! “Music On The Far Side Of The Moon”
VLEK: stuwende dance-beats, pakkende melodieën, vuige rock-riffs, gedreven solo’s, Africana, intieme miniatuurtjes en filmische vergezichten.


VLEK is een collectief van musici met hun wortels in de geïmproviseerde muziek, jazz en alternatieve rockmuziek. VLEK is ontstaan in 2009 en speelde inmiddels op vele podia en festivals. VLEK is de huisband van het Tilburgse muziekpodium Paradox.
 Vlek is wat je kunt noemen een all star band met in de gelederen: Edward Capel, Jeroen Doomernik, Hans Sparla, Jacq Palinckx, Bart van Dongen, Bert Palinckx en Pascal Vermeer. De band kenmerkt zich door een grote mate van vrijheid, speelplezier en flexibiliteit én hun voorliefde voor hypnotiserende grooves en ‘rechttoe-rechtaan-muziek’ maakt een optreden van VLEK tot een unieke gebeurtenis en een ware belevenis. VLEK gelooft in de kracht van het moment. Hun filosofie is dat de muziek op het podium verrassend en fris moet zijn. Na acht jaar VLEK weten we dat dit altijd overslaat op het publiek.

Bezetting: Edward Capel - alt&sopraansax/altklarinet, Jeroen Doomernik - trompet/bugel, Hans Sparla - trombone, Jacq Palinckx - gitaar, Bart van Dongen - piano/synthesizer, 
Bert Palinckx - contrabas, Pascal Vermeer - drums

Website: www.vlekmusic.nl

Deuren open: 20u00
Aanvang: 20u30
Entree: € 13,-. Studenten/jongeren tot 26 jaar € 10,-
Kaarten:


Ook verkrijgbaar aan de kassa van Brebl.

laatste updates

Image
Mark Haanstra & Oene van Geel + Bitch 'n' Monk

Vanavond presenteren Mark Haanstra & Oene van Geel hun debuutalbum Shapes of Time. Speciaal voor deze tour hebben ze het eigenzinnige Brits-Colombiaanse duo Bitch ’n Monk uitgenodigd tijdens de releasetour ook een set voor haar rekening te nemen.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.