Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Agenda

ArtEZ in Residence - Lyrida

woensdag 24 jan 2018

Brebl Honigcomplex Nijmegen

ArtEZ in Residence - Lyrida
Het ArtEZ conservatorium behoort tot de beste conservatoria voor Jazz in Nederland. De talenten die daar rondlopen zijn de toppers van de toekomst. Het is dan ook zeer belangrijk dat deze jonge professionals en talenten de ruimte krijgen om zich te presenteren aan een groter publiek. JINJAZZ heeft dan ook in samenwerking met ArtEZ de avond ArtEZ in Residence opgericht.

Vanavond in deze reeks Lyrida: dit jonge internationale kwartet met leden uit Duitsland, Spanje en Oostenrijk maakt muziek rechtsreeks uit het hart, lyrische melodieën worden verweven met kleurrijke improvisaties. De Muziek van Lyrida klinkt als een gedicht:

“Mystical Forest- waves  beating against the rocks, 
causing a  rolling of thunder.
Flowers blooming through my mouth searching for the words …
A seed in my heart …

Closed eyes, a taste on your lips,
swimming through the ocean of sound, rhythm and words,
getting lost and being found. “

Bezetting: AnnaMina Schneider (Germany) - vocals, Jesus Accebes (Spain) - piano, Paul Hartinger (Austria) - double bass, Maximilian Hering (Germany) - drums

Deuren open: 20u00
Aanvang: 20u30
Entree: € 4,-. Studenten en jogeren tot 26 € 2,50
Kaarten:


laatste updates

Image
Anderson-Bennink-Glerum-Van Kemenade 4tet

JIN heeft weer een internationale topact weten te boeken voor de jazzopening 2018. Niemand minder dan het internationaal vermaarde Anderson-Bennink-Glerum-Van Kemenade 4tet is te gast.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.