Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - JIN presents: Phil’s Music Laboratory als onderdeel van FJIN

donderdag 26 okt 2017

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - JIN presents: Phil’s Music Laboratory als onderdeel van FJIN
“Phil's Music Laboratory" neemt je mee op een bijzondere reis door de afgronden en parels van onze samenleving.” Zo kondigt één van ‘s lands beste moderne jazz ensembles hun nieuwe en tweede album ‘Repetitive Mind’ aan, dat in oktober van dit jaar verschijnt. Samen met zijn Music Laboratory onderzoekt componist en bandleider Philipp Rüttgers emoties die de dagelijkse wereld beheersen in zijn muziek: frustraties en onzekerheden, de vechtpartij in zichzelf maar ook positivisme en vreugde. Hieruit ontstaat een unieke klankwereld die de groep en het publiek tijdens de openingsavond van Festival Jazz International Nijmegen in Brebl laten ronddansen.

Bezetting: Philipp Rüttgers - piano; Allison Philips - trompet; Miguel Boelens alto/soprano sax; Nils van Haften - tenor sax/basklarinet; Vincent Veneman - trombone; TBA – bas en Felix Schlarmann - drums

Meer info: www.fjin.nlTicketlink alle kaarten:
https://www.eventbrite.nl/o/lux-lindenberg-brebljin-doornroosje-14411962460

Losse kaarten Phil’s Music laboratory:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-festival-jazz-international-nijmegen-1-35706611436

Ticketlink Passe Partout:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-passe-partout-festival-jazz-international-nijmegen-35780445275

laatste updates

Image
Doppler Trio + Triple Jump + Montis/Goudsmit/Directie

JIN neemt weer deel aan Easter Jazz met een afwisselend programma: Doppler Trio, Triple Jump; een nieuw kwartet met Michiel Braam, Dirk-Peter Kölsch, Pieter Douma en Jörg Lehnardt. De avond wordt knallend afgesloten met  Montis/Goudsmit/Directie. 

Een afwisselend programma dat geheel past in de lijn van JIN met elke woensdag jazz in Brebl! Nu Tijdens Easter Jazz een knallend programma in Trianon!

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.