Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - JIN presents: Phil’s Music Laboratory als onderdeel van FJIN

donderdag 26 okt 2017

Brebl Honigcomplex Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - JIN presents: Phil’s Music Laboratory als onderdeel van FJIN
“Phil's Music Laboratory" neemt je mee op een bijzondere reis door de afgronden en parels van onze samenleving.” Zo kondigt één van ‘s lands beste moderne jazz ensembles hun nieuwe en tweede album ‘Repetitive Mind’ aan, dat in oktober van dit jaar verschijnt. Samen met zijn Music Laboratory onderzoekt componist en bandleider Philipp Rüttgers emoties die de dagelijkse wereld beheersen in zijn muziek: frustraties en onzekerheden, de vechtpartij in zichzelf maar ook positivisme en vreugde. Hieruit ontstaat een unieke klankwereld die de groep en het publiek tijdens de openingsavond van Festival Jazz International Nijmegen in Brebl laten ronddansen.

Bezetting: Philipp Rüttgers - piano; Allison Philips - trompet; Miguel Boelens alto/soprano sax; Nils van Haften - tenor sax/basklarinet; Vincent Veneman - trombone; TBA – bas en Felix Schlarmann - drums

Meer info: www.fjin.nlTicketlink alle kaarten:
https://www.eventbrite.nl/o/lux-lindenberg-brebljin-doornroosje-14411962460

Losse kaarten Phil’s Music laboratory:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-festival-jazz-international-nijmegen-1-35706611436

Ticketlink Passe Partout:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-passe-partout-festival-jazz-international-nijmegen-35780445275

laatste updates

Stranger Than Paranoia: Van Kemenade Quintet + Westerhof/Kliphuis + Ronald Snijders band

Het grensverleggende Muziekfestival ‘Stranger than Paranoia’ Bestaat 25 jaar. Daarnaast staat oprichter Paul Van Kemenade 40 jaar op het podium. Reden om eens goed uit te pakken met Paul van Kemenande Quintet, Duo Jorit Westerhof/Morris Kliphuis en Ronald Snijders band.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.