Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

Jazzin presenteert - Vatapa

woensdag 18 okt 2017

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

Jazzin presenteert - Vatapa
Ritme en vrolijkheid, poëzie en saudade!
De bandleden van Vatapá en zangeres Caroline Lobanov, hebben hun hart verloren en elkaar gevonden in de Braziliaanse muziek. Caroline Lobanov is helemaal thuis in de wereld van het Braziliaanse lied en weet in composities van Ivan Lins, Djavan, Chico Buarque en Lenine de juiste snaar te raken. De groep Vatapá (uit de omgeving Nijmegen-Arnhem-Renkum) heeft zich toegelegd op de nonchalant virtuoze choro en samba, in een traditionele bezetting van snaren (cavaquinho, bandolim & 7-snarige gitaar) en percussie. Ze zullen o.a. nummers van hun laatste CD ‘Doce com Pimenta’ ten gehore brengen, waarin muziek van bekende braziliaanse componisten voorzien van eigen arrangementen.

Bezetting: Caroline Lobanov - zang/Vatapá. Ronald Veerman - bandolim/gitaar, Frans van Keep - 7-snarige gitaar, Sander Eggen - cavaquinho/gitaar, Meiko Meissner - pandeiro/percussie, Ines van Deursen - contrabas

Website: www.docecompimenta.com

laatste updates

Image
Phat Cool Big Band ft. Mete Erker

The PCBB is een intens funky, vet groovende én dansbare bigband met als hoofddoel; het voortzetten van de bigband traditie maar dan wel in een hedendaags hip 'Phat en Cool' jasje !!!

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.