Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - Platvloers "goes Jazz” + Gemminga

woensdag 20 sep 2017

Brebl Honigcomplex Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Platvloers "goes Jazz” + Gemminga


Platvloers

Vanavond een dubbelconcert met platvloers en in het voorprogramma Gemminga.

Platvloers is een funk/hip-hop-band uit de omgeving van Nijmegen die funky tracks met rap afwisselen met gezongen liedjes, en dat alles in het Nederlands. Onze muzikale formule richt zich op het overbrengen van een positieve energie, dansbaarheid en een feestelijke sfeer. De band bestaat uit 5 ervaren muzikanten die met erg veel plezier hun instrumenten bespelen. In het verleden hebben we meer dan eens gemerkt dat we daar een publiek goed mee in beweging kunnen krijgen. Onze invloeden zijn uiteenlopend maar noemenswaardig zijn acts als Parliament, Prince, Stevie Wonder, A Tribe Called Quest, The Roots en Relax.

Bandquote:
“We zijn in 2005 vertrokken naar onbekende werelden. Vanuit onze ruimtekruiser, de PlatFunk, hebben we dingen gezien en gehoord die we nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Nu, in 2017, zijn we weer geland op onze thuisplaneet en proberen wij ons weer aan te passen aan het aardse. Beter gezegd, proberen wij het aardse aan te passen aan ons. We geven feesten om onze terugkomst te vieren waarin we, via onze Plat Funk, toenadering zoeken tot ons moderne volk, om zo onze boodschap over te brengen. Met onze nieuwe toegewezen namen KonStrUktO (Arjen den Boer) en Jheronimus Duko (Jeroen Kurpershoek) re-integreren wij in het aardse, samen met onze mede-lotgenoten Mo (Robert Klaasen), Shaka Wiz (J.P. Pino) en Dr. Sure Thang (Sjoerd Selen). We zijn nooit gestopt met het vastleggen van kosmische klanken. Graag, en met veel plezier, houden we de thuisplaneet op de hoogte van onze feesten en souvenirs. Contact is waar het om draait. Breng het naar uw leiders!”

Bezetting: Konstrukto – vocalen, Hieronymus Duko – bas en vocalen, Dr. Sure Thang – keyboards en vocalen, Shaka Wiz – gitaar en vocalen, Mo – drums

Website: www.platvloers.com

Voorprogramma: Geminga

laatste updates

Image
Lyrida

Het ArtEZ conservatorium behoort tot de beste conservatoria voor Jazz in Nederland. De talenten die daar rondlopen zijn de toppers van de toekomst. Het is dan ook zeer belangrijk dat deze jonge professionals en talenten de ruimte krijgen om zich te presenteren aan een groter publiek. JINJAZZ heeft dan ook in samenwerking met ArtEZ de avond ArtEZ in Residence opgericht.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.