Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Kaaij - Trio Terwijn/Baiocchi/Voesten

woensdag 09 aug 2017

De Kaaij Waalkade Nijmegen

JINJAZZ@Kaaij - Trio Terwijn/Baiocchi/Voesten
Speciaal voor het concert op De Kaaij heeft Jort Terwijn – bas, Dilon Baiocchi- alt sax en Ruud Voesten – drums. Het trio gaat voornamelijk eigenwerk spelen + een aantal bewerkingen van Jazz standards.

Jort Terwijn is een uit Nijmegen afkomstige contrabassist. Hij studeerde aan het ArtEZ conservatorium gevolgd door een bachelor studie aan het prestigieuze Escola Superior de Music de Catalunya in Barcelona, waar hij lessen volgde bij basgrootheden als Horacio Fumero (o.a.Tete Montulio) en Mario Rossy (o.a. Brad Mehldau). Jort Terwijn speelde veel met het Julian Bohn Trio (2014-2015) en Bazga (2013-heden) en toerde door Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië en Cyprus.
Dilon Baiocchi is een saxofonist uit Californië (USA). Baiocchi studeerde aan de New School in New York en ontving in die tijd de ‘Downbeat Student Music Award for Composition’. Baiocchi woont op dit moment in Rotterdam.
Ruud Voesten, tevens uit Rotterdam, is leider/componist van het kwartet ‘Roest’ en daarnaast bandlid van onder andere het Rok Zalokar Trio en het Vera Naus Quintet.

laatste updates

Image
Lyrida

Het ArtEZ conservatorium behoort tot de beste conservatoria voor Jazz in Nederland. De talenten die daar rondlopen zijn de toppers van de toekomst. Het is dan ook zeer belangrijk dat deze jonge professionals en talenten de ruimte krijgen om zich te presenteren aan een groter publiek. JINJAZZ heeft dan ook in samenwerking met ArtEZ de avond ArtEZ in Residence opgericht.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.