Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - Jeroen van Vliet’s Moon Trio

woensdag 21 jun 2017

Brebl Honigcomplex Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Jeroen van Vliet’s Moon Trio


Moon Trio

In 2014 ontving Jeroen van Vliet de prestigieuze Buma Boy Edgarprijs. Behalve een geldbedrag en een plastiek van Jan Wolkers bestaat deze prijs ook steeds uit een tournee door Nederland. De tournee in 2015 werd onder andere ingevuld met zijn nieuwe MOON TRIO en was kortgezegd: memorabel, succesvol en trok volle zalen.

In het Moon Trio van Jeroen van Vliet komt groove samen met akoestische piano en elektronica in heldere, open stukken. Met oude bekende Cord Heineking op bas en Mark Schilders op drums gaat de zoektocht naar het maken van mooie en krachtige, emotionele muziek verder. Muziek die wil raken en verbeelden en je in beweging wil brengen. De klassieke pianoklank, de voorliefde voor eenvoud, de rijkheid van elektronica; dit alles resulteert in een bijna filmisch avontuur. Verrassend en geheel eigen.

In het najaar van 2016 werd de eerste cd van het trio, genaamd 'Earth – Time', uitgebracht door het Duitse JazzHaus Records.

Bezetting: Jeroen van Vliet - piano en elektronica, Cord Heineking - bas en Mark Schilders - drums


Muziek: http://www.jeroenvanvliet.com/sample-page/jeroen-van-vliet-moon-trio

laatste updates

Image
VLEK! “Music On The Far Side Of The Moon”

VLEK: stuwende dance-beats, pakkende melodieën, vuige rock-riffs, gedreven solo’s, Africana, intieme miniatuurtjes en filmische vergezichten.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.