Concertaankondiging

 

12 sep 2018

Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen

Nos Otrobanda + Orquesta Salsabor

Vanavond een feestelijke opening van het JIN seizoen met Nos Otrobanda en Salsabor: Nos Otrobanda bestaande uit Michiel Braam (piano), Aty de Windt (bass), André Groen (guiro) speelt Antilliaanse muziek voeg daarbij de swingende klanken van Qrquesta Salsabor en je hebt alle ingrediënten voor een feest.

Michiel Braam is jazz muzikant met een lange staat van dienst : Boy Edgar Prijs winnaar, Bik Bent Braam,trio BraamDeJoodeVatcher, Hybrid 10tet etc.

Lees meer

 

26 sep 2018

Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen

Michiel Stekelenburg 5

Michiel Stekelenburg, ooit begonnen als rockgitarist, kwam in aanraking met

jazz tijdens zijn zoektocht naar vrijheid in spel en improvisatie. Al gauw bleek hij zijn eigen weg gevonden te hebben,. Zijn debuut ‘Hypnos’(2011) werd lovend ontvangen; Volgens de critici een album met “Modern/avantgarde-jazz. Soms zacht, klein, melodisch en dynamisch, maar soms ook grillig, brutaal en vol onregelmatigheden. Stukken waarin hij zijn rockachtergrond niet onder stoelen of banken steekt…”

Inmiddels is de band een kwintet geworden onder de naam Michiel Stekelenburg 5. In 2016 bracht de groep het album “Layers” uit.

Lees meer

 

05 okt 2018

Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen

Raad van Toezicht: Brebl Sessies

JIN heeft een bijzondere band met De Raad van Toezicht.  Het 1econcert  was binnen de reeks ArtEZ in Residence gevolgd door een Carte Blanche tijdens Easter Jazz, presentatie debuut album en een dampend concert tijdens De Jazznacht volgden.

Nu weer een bijzondere samenwerking: De Raad Brebl Sessies.

De band repeteert een hele dag nieuw stukken die in de avond worden gepresenteerd aan een select publiek (60 max). Muziek ontstaan tijdens repetitie wordt in de avond gespeeld. Verwacht geen regulier concert maar  iets wat tussen concert en repetitie in ligt. Stukken kunnen zomaar onderbroken worden waarna bandleider uitleg geeft en publiek vragen kan stellen.

Lees meer

 

Voor alle concerten, ga naar de Concertagenda