Concertaankondigingen

26 sep 2018
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
Michiel Stekelenburg 5

Michiel Stekelenburg, ooit begonnen als rockgitarist, kwam in aanraking met

jazz tijdens zijn zoektocht naar vrijheid in spel en improvisatie. Al gauw bleek hij zijn eigen weg gevonden te hebben,. Zijn debuut ‘Hypnos’(2011) werd lovend ontvangen; Volgens de critici een album met “Modern/avantgarde-jazz. Soms zacht, klein, melodisch en dynamisch, maar soms ook grillig, brutaal en vol onregelmatigheden. Stukken waarin hij zijn rockachtergrond niet onder stoelen of banken steekt…”

Inmiddels is de band een kwintet geworden onder de naam Michiel Stekelenburg 5. In 2016 bracht de groep het album “Layers” uit.

Lees meer

 

05 okt 2018
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
Raad van Toezicht: Brebl Sessies

JIN heeft een bijzondere band met De Raad van Toezicht.  Het 1econcert  was binnen de reeks ArtEZ in Residence gevolgd door een Carte Blanche tijdens Easter Jazz, presentatie debuut album en een dampend concert tijdens De Jazznacht volgden.

Nu weer een bijzondere samenwerking: De Raad Brebl Sessies.

De band repeteert een hele dag nieuw stukken die in de avond worden gepresenteerd aan een select publiek (60 max). Muziek ontstaan tijdens repetitie wordt in de avond gespeeld. Verwacht geen regulier concert maar  iets wat tussen concert en repetitie in ligt. Stukken kunnen zomaar onderbroken worden waarna bandleider uitleg geeft en publiek vragen kan stellen.

Lees meer

 

08 okt 2018
Brebl, Waalbandijk 14 Nijmegen
Ken Vandermark Made To Break

Ken Vandermark’s Made To Break i.s.m. Draai om je Oren.

Enige concert in Nederland!

SONY DSC

Lees meer

 

Voor alle concerten, ga naar de Concertagenda