Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

AGENDA

AGENDA

datum locatie tickets
28
mrt
2018

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Mark Haanstra & Oene van Geel + Bitch 'n' Monk

Event Details
BOEKEN
02
apr
2018

Trianon Berg en Dalseweg 33 Nijmegen

JINJAZZ@EasterJazz - Doppler Trio + Triple Jump + Montis/Goudsmit/Directie

Event Details
04
apr
2018

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

Jazzin presenteert - Wolfert Brederode

Event Details
07
apr
2018

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Carte Blanche Wiro Mahieu

Event Details
BOEKEN
11
apr
2018

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - DIMLICHT

Event Details
BOEKEN

1 2 3 4 >

laatste updates

Image
Martin Fondse Boy Edgar Tour 2018

De Boy Edgar Prijs  is de belangrijkste prijs voor Jazz muziek in Nederland. In 2017 ging deze prestigieuze prijs naar Martin Fonds. Hij verdient de prijs voor zijn veelzijdige en kleurrijke bijdrage aan de Nederlandse jazz- en muziekscene.  Vanavond presenteert Martin Fondse zich met een bijzonder Quintet dat speciaal voor deze Boy Edgar Tour is samengesteld. Martin Fondse, Claudio Puntin, Mete Erker,  Anna Serierse en Jörg Brinkmann. 

Martin Fondse is een meester in het verbinden van muzikale werelden. Dat verbinden doet hij al lang en op een meeslepende manier; hij zoekt musici bij elkaar, luistert naar klankkleuren en timbre. Volgens de jury van de Boy Edgar Prijs geeft Fondse “een geheel eigen dimensie aan de inmiddels uitgeholde term crossover”. Ook roemt de jury hem om zijn uitgesproken manier van arrangeren. ‘Martin Fondse tilt composities boven stijl en genre uit.’ Als toetsenist en vaak als vibrandoneonist, valt de omnivore muzikale geest van Fondse op. Voor hem bestaan geen grenzen tussen genres als klassieke muziek, jazz, latin en world – juryrapport Buma Boy Edgar Prijs 2017.

Bezetting: Martin Fondse (piano, vibrandoneon, synthesizers), Claudio Puntin,(klarinetten, elektronica), Mete Erker (saxofoons),  Anna Serierse (zang), Jörg Brinkmann (cello)

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.
-->